Poemestiu

FESTIVAL DE POESIA DE L'EMPORDÀ

Mònica Sans

 

monicasans

La Mònica Sans participarà al Poemestiu 2014, concretament al primer recital, que tindrà lloc el 19 de juliol a La Vinyeta, conjuntament amb en Gil Lladó.

Nascuda a Barcelona, la Mònia Sans, músic i arquitecta, va començar a estudiar piano clàssic i teoria musical als 7 anys al Conservatori del Liceu. Més tard va estudiar música moderna i cant al Taller de Músics, a l’Aula de Música Moderna i Jazz, i al Berklee College Of Music. Recentment ha estudiat cursos de composició de cançons, guitarra i ukelele a Berklee Online.

Ha fet classes de cant amb diversos professors: Georgina Weinstein, Sandra Ortega, Dale Pfeiffer, Kena Toledo, Joey Blake, Gwendolyn Leathers. Ha participat en master classes amb Sharon Jones, Luciana Souza, Emmanuelle Djob i Vinx De’Jon Parrette. Ha cantat en formacions clàssiques i modernes de diversos estils: clàssics i cors gospel, jam sessions, grups de jazz, rock i soul, formacions acústiques, etc…

Creu apasionadament en la força de connexió interior que té la música en tots nosaltres, podent-la aprofitar per a difondre idees i per a educar de forma creativa. En aquest sentit, els projectes Lang-5, Chance i algunes cançons fetes per a la cooperació, estan molt relacionats amb aquesta idea. A través de la col·laboració amb una ONG del Nepal, ha viscut una sèrie de viatges i experiències que ja han generat vàries cançons, i que és possible que acabin conformant un projecte musical.

Actualment participa en els següents projectes musicals: Acousting: duo acústic amb versions de Sting, Guateque Jazz Quintet: versions de jazz-soul, Kill’s: versions de pop-rock, Lang-5: repertori en varis idiomes, i també col·labora puntualment amb altres músics/artistes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 7 Juliol 2014 by in 2014, Poetes participants and tagged .
%d bloggers like this: