Poemestiu

FESTIVAL DE POESIA DE L'EMPORDÀ

Vianda

vianda

Vianda serà al Poemestiu 2015, concretament a Darnius. Ells són un grup “Inde-Folk” ( si es pot classificar d’alguna manera ), format a l’estiu de l’any 2013 per 4 dels 5 membres actuals, que són: Ignasi Álvarez Padrosa ( lletrista, guitarra rítmica i veu ), Joan Garriga ( guitarra elèctrica ), Pau Hernández ( Bateria i Percussió ), Pol Chico ( Baixista ) i Sergi Turró (guitarra rítmica i veu ). Proposa una música senzilla i alegre basada en tot tipus d’estils musicals.

Vianda és un grup addicte a la creació i composició de temes musicals i ja als primers concerts tenia al seu poder entre 20 i 30 temes originals del grup, arribant a tenir més d’una hora de concert sense versions  (cosa extraordinària ) tot i que en aquest any i escaig de vida el repertori ha anat variant a poc a poc, concert rere concert fins a trobar un estil més personal, propi i en el que tots i cada un dels membres es sentin més còmodes dalt de l’escenari fins a trobar el que a hores d’ara és el seu repertori “oficial” en el que entrar i sortir ja és més difícil del que era al principi.

En resum i per acabar, Vianda és un grup jove, lliure, enèrgic i amb ganes de deixar imprès el seu esperit dins de tots aquells qui s’acostin a la seva música i els seus poemes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 6 Juny 2015 by in 2015 and tagged , , , , , , .
%d bloggers like this: